Asbestsanering udført af certificerede fagfolk​

​I dag ved vi, at asbest er meget sundhedsskadeligt og det har været forbudt i Danmark siden 1986 at bruge asbest i byggematerialer. Der er dog stadig mange bygninger hvor der forekommer asbest fra tidligere tider.

​

NĂĄr asbest skal fjernes, skal det foregĂĄ efter lovbestemte forskrifter. Har du derfor mistanke om asbest, kan Globus Services hjælpe med at udtage prøver til analyse, sĂĄ du ved, hvad du har med at gøre. 

​

Globus Services dygtige medarbejdere har naturligvis asbestcertifikat og vi har naturligvis de rette værnemidler, så arbejdet med asbestsanering, kan foregå sikkert og korrekt.

​

Vi indhenter alle tilladelser til asbestsanering

Globus Services sørger selvfølgelig for at indhente de fornødne tilladelser ved kommunen samt at anmelde arbejdet til de rette myndigheder. 

​

Du kan med andre ord, roligt lade os forestå arbejdet – så du er sikker på, at alt foregår i henhold til gældende regler.

​

Vi kan tilbyde dig:

​

  • Asbestsanering foretaget af certificerede fagfolk
  • Lokalisering af miljøfarlige stoffer i form af miljøscreening og kortlægning
  • Fjernelse og bortskaffelse af de skadelige stoffer efter alle forholdsregler samt lovgivning pĂĄ omrĂĄdet, sĂĄledes at nedbrydning sker miljørigtigt og sikkert med den rette dokumentation
  • HĂĄndtering, oprydning og rengøring af løsøre, indbo og opmagasinering i forbindelse med asbestsanering

​

Har du mistanke om asbest, kontakt os på telefon 70 222 144, så kommer vi ud og udtager prøver af din bygning.​

Globus Services ApS​

Hejreskovvej 15 B, 3490 KvistgĂĄrd
​CVR: 32356591

​

Telefon: 70 222 144 • E-mail: skade@globusservices.dk

Vi støtter julemærkehjemmene og julemærkemarchen​